Kan det betale sig at importere en lettere brugt elbil fra Tyskland?

Kan det betale sig at importere en lettere brugt elbil fra Tyskland?

Ja!

Der er flere fordele, som du opnår ved at købe elbil syd for grænsen.

  • Kort leveringstid i forhold til danske forhandlere
  • Besparelse på købet
  • Nem og sikker transaktion
  • Stort udvalg af biler i Tyskland ift. det danske marked

Kort leveringstid

I Danmark stiger leveringstiden på nye elbiler i øjeblikket. Det er ikke unormalt, at de fleste forhandlere har 3-12 måneders leveringstid på en ny elbil. I Tyskland kan du ofte købe en elbil med levering indenfor kortere tid, da brugtmarkedet for lettere brugte elbiler er stort og veludviklet i Tyskland.

Besparelse på køb af en elbil i Tyskland

I Tyskland kan du spare penge på at købe en lettere brugt elbil. Dette skyldes, at den tyske stat giver tilskud til nye elbiler, og derfor er der mange nyere brugte elbiler, og priserne er lavere end i Danmark. Derudover er den tyske momssats lavere end den danske. Som privatperson, må du købe en brugt vare i et andet EU-land og betale moms i det EU-land, hvor du køber bilen. Derfor skal man altid købe en bil, som (når den bliver leveret) er over 6 måneder og har kørt mere end 6000 km.

Nem og sikker transaktion

I Tyskland er det trygt og sikkert at købe en brugt elbil. Mange tyskere forhandlere er vant til at handle med danske kunder, og der er en høj grad af sikkerhed. Vi anbefaler, at du følger vores råd og kun køber hos tyske forhandlere, som er velkendte på f.eks. Mobile.de. Du kan også få hjælp til processen ved at bruge vores indkøbsrådgiver fra QuickConsult.

Stort udvalg

Tyskland er Europas største bilmarked. Der er virkelig mange biler at vælge imellem syd for grænsen i forhold til Danmark. Det giver dig mange flere muligheder, når du skal købe bil.

Vi kan hjælpe dig igennem processen med at importere en lettere brugt elbil fra Tyskland.