En gennemgang af import-processen i trin

Bestilling

Efter du har bestilt din personlige hjælpepakke på vores website, undersøger og vurderer vi, om vi kan hjælpe dig med importen af din drømmebil. Du modtager en besked fra din indkøbsrådgiver hurtigst muligt.

Er bilen stadig til salg, undersøger vi for det første, om forhandleren kan godkendes og om alle papirer er i orden. Hvis du har valgt Plus-Pakken, sørger vi også for, at du få den bedst mulige pris eller lignende, hvis det er muligt, f.eks. vinterdæk på ekstra fælge.

Hvis bilen allerede er solgt til anden side, og du har bestilt Plus pakken skal du ikke været bekymret. Så kan vi sammen finde et alternativ eller flere, hvis nødvendigt.

Skal vi gå videre?

Efter vores indkøbsrådgiver har godkendt forhandleren og bilen, og evt. har forhandlet prisen/ekstraudstyr, modtager du en rapport omkring bilen og forhandleren. Denne rapport indeholder praktisk information og billedmateriale.

Du har bagefter lidt tid til at kigge på de udleverede dokumenter og billeder/videoer. Nu må du gerne overveje, om vi kan arrangere slutseddel på dine vegne. 

Dokumenter klargøres og hjemtransport bestilles

Hvis du har godkendt handlen, bliver du bedt om at sende personfølsomme informationer f. eks. Kopi af Pas og/eller kørekort direkte til forhandleren. Vores indkøbsrådgiver informerer dig, når dette bliver nødvendigt og oplyser kontaktdata til sagsbehandleren hos den tyske forhandler til dig. 

Hvis du har bestilt hjemtransport, ville det nu være et godt tidspunkt at oplyse til hvilken synshal i nærheden af dig, vi skal bede transportfirmaet og at levere bilen.

Slutseddel

Slutseddel kontrolleres af indkøbsrådgiveren. Hvis den godkendes, skal du underskrive den og sende den til den tidligere oplyst kontakt i Tyskland. På slutsedlen finder du også alle praktiske informationer vedr. betaling. Husk at overføre betaling til sælger som aftalt og til fristen, så vi kan bestille transport til dig.

Levering

Hvis du har bestilt hjemtransport til synshal, bliver bilen leveret til Danmark i den synshal, som du har valgt.

Alternativt kan du selv køre ned og hente bilen og køre den hjem, enten på tyske prøveplader eller på sælgers plader. (Husk dette skal meddeles til Motorstyrelsen inden du krydser grænsen på tyske plader)

Bilen skal synes

Når bilen er ankommet til Danmark i en synshal, skal bilen til toldsyn i en synshal. Hvis du har fået en forhåndsvurdering, skal du blot ringe Quickimport op på 71994747, og oplyse dit Quickid nummer. Du kan blive i synshallen efter toldsynet, mens QuickImport beregner den endelige afgift. Så snart betalingen er registreret, vil synsmanden hjælpe dig med at indregistrere bilen på danske nummerplader. Vi anbefaler, at du bruger en QuickImport partner-synshal. En partner-synshal ved præcis hvad der skal ske, og de er vant til at toldsyne biler ved import.