Om QuickConsult

Hos QuickConsult.dk hjælper vi danskere med at finde, købe og importere drømmebilen. Nemt og sikkert.

Hej, mit navn er Christian Mørck, og jeg er din personlige indkøbsrådgiver

Jeg er tysker og bosat i Sydslesvig. Jeg har et godt kendskab til markedet i Tyskland, og har mange kontakter jeg kan købe biler fra, og så taler jeg både flydende dansk og tysk. Jeg vil hjælpe dig med at få din drømmebil til Danmark.

Det er meget vigtigt for mig, at du får den bedste oplevelse, når vi skal hjælpe dig med at finde og købe bil i Tyskland.

Hej, mit navn er Jens Peter Larsen, og jeg er din personlige rådgiver i import

Jeg er stifter af QuickImport.dk, og jeg har siden 2012 hjulpet mange tusinde danskere med at importere deres bil fra udlandet. Mit speciale er værditab, optimering af biløkonomi og afgiftsberegninger.

Jeg er din personlige garant for, at du får den bedste brugeroplevelse, når du er kunde hos QuickConsult og QuickImport.

Vi hjælper og rådgiver med de fleste dele af importprocessen.

Hos os er det nemt og enkelt at spare penge på at importere en bil. Hele processen skaber tryghed og er transparent fra gennemgang til udlevering.

QuickConsult blev stiftet i 2021 af Jens Peter Larsen, som er også direktør og værdifastsætter i QuickImport.dk. Vi har lavet over 50.000 afgiftsberegninger siden opstarten i 2012, og QuickImport.dk er en af Danmarks største private aktører på området.

I QuickConsult har vi en professionel tysktalende indkøbsrådgiver, som kender markedet i Tyskland og har et veludbygget netværk indenfor bilbranchen. Vi kan hjælpe dig igennem hele processen, så du kan handle bil syd for grænsen uden at kunne tale tysk eller være bilekspert.

Vi har til huse i Brøndby, men virksomheden opereres også fra Tyskland. Vi kan ikke hjælpe dig ved personlig henvendelse, da vi er en online-virksomhed. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.